Koulutus

JHL koulutus, opi ja osallistu

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Sähköisessä kurssikalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Koulutusoppaan voit myös ladata/tulostaa JHL:n Materiaalipankin Oppaat -sivulta. Painettu opas löytyy sekä yhdistyksistä että aluetoimistoista. Kursseille haku tapahtuu Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Osallistu toimintaan
Tule mukaan liiton toimintaan. Mahdollisuuksia on paljon; tapahtumia, koulutusta, kampanjoita, verkostotoimintaa, facebookryhmiä… Löydät varmasti oman tapasi toimia ja osallistua.

Porkkanaraha
Yhdistyksemme maksaa koulutuspäiviltä ”porkkanarahaa” 20 euroa/pv. Yli 5 päivää kestävien koulutusten ”porkkanaraha” päätetään hallituksen kokouksessa tapauskohtaisesti. Puolipäivää kestävistä koulutuksista tai iltakoulutuksista maksetaan 10 euroa/pv. Lähetä kurssitodistuksesi ja tilinnumerosi os. mikko.saikkonen[at]varala.fi. Yhdistys ei korvaa pysäköintimaksuja.