Toiminta

Yhdistyksemme on mukana aktiivisesti JHL:n toiminnassa

Hallituksen jäsenet osallistuvat innokkaasti JHL:n sekä yhdistyksemme toimintaan. Yhdistyksemme entinen puheenjohtaja Airi Leponiemi on JHL:n edustajiston 1. varajäsen sekä JHL:n työttömyyskassan edustajiston varsinainen jäsen.

Tavoitteet ja tehtävät

Yhdistyksemme tavoitteena on ollut luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen koulutukseen motivointi ja tukeminen. Edunvalvontapuolella olemme tehneet aloitteita JHL:n edustajistolle ja paneutuneet talokohtaisiin ajankohtaisiin ongelmiin. Edunvalvontaan liittyvien tehtävien lisäksi virkistys- ja vapaa-ajan toiminta on monipuolista ja jäsenistön toiveiden ehdoilla tapahtuvaa. Lisäksi jäsenmäärän kasvattamisen eteen on tehty paljon työtä. Järjestäytymättömät työntekijät ovatkin tervetulleita mukaan toimintaan. Yhdistyksessämme on n. 550 jäsentä.

Kotisivuilta löytävät mm. ajankohtaiset tapahtumat, yhteystiedot, kokoukset, kuvagalleria ym. Laita sivu itsellesi suosikiksi ja kerro tapahtumista yhdistyksemme jäsenille.

Yhdistyksemme on mukana JHL:n toiminnassa

Yhdistyksemme osallistuu innokkaasti JHL:n aluetoimintaan. Hallituksen jäsenet osallistuvat JHL:n sekä yhdistyksemme toimintaan.

Tervetuloa mukaan yhdistyksemme toimintaan

Jos et ole vielä yhdistyksemme jäsen, niin voit liittyä JHL:n nettisivuilla tai luottamusmiehesi avustuksella.