Jäsenedut

Pirkanmaan erityisalojen yhdistys JHL ry 820:n jäsenedut
JHL tarjoaa jäsenilleen monipuolista koulutusta, seuraa tarjontaa Motiivi-lehdestä, JHL:n nettisivuilta tai JHL koulutuskalenterista.

Yhdistyksemme kannustaa jäseniään osallistumaan JHL:n koulutuksiin. Koulutuksen, majoituksen, matkat ja ruoan kustantavat JHL sekä yhdistyksemme.

Yhdistyksemme maksaa koulutuspäiviltä ”porkkanarahaa” 20 euroa/pv. Yli 5 päivää kestävien koulutusten ”porkkanaraha” päätetään hallituksen kokouksessa tapauskohtaisesti. Puolipäivää kestävistä koulutuksista tai iltakoulutuksista maksetaan 10 euroa/pv. Lähetä kurssitodistuksesi ja tilinnumerosi

os.

marja.halme@saunalahti.fi

. Yhdistys ei korvaa pysäköintimaksuja.

Etusi Teboililla
Oy Teboil Ab jäsenkortilla saa alennusta voiteluaineista 10 %, autokemikaaleista 5 %, pesuista 5 % sekä nestekaasupullon täytöstä 5 %.

Polttoainealennukset saa liiton magneettijuovallisella jäsenkortilla kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.
Alennus jäsenkortilla on normaalisti 2,1 snt/litra.

Yhdistyksellämme on yhteistyösopimus TSOP:n kanssa
Yhdistyksemme rahaliikennettä hoitaa TSOP. Jäsenemme saavat hyvät edut TSOP:n asiakkaana.
Soita ja kysy lisää!
Yhdistyksesi yhteyshenkilö on Mervi Kallio, Tampereen

 

Seudun Osuuspankki,  Hämeenkatu 6, 33100 Tampere

 

puh. 010 254 6161, mervi.kallio@op.fi

Työväenlehden tilausta tuetaan

Työväenlehtisetelituki on lehden vuosikertatilauksesta yhdistykseltämme 40 €.

JHL:ään liittymiseen on hyvä syy
JHL:n jäsenkortilla saat useita etuja Julkisia ja verovaroin tuotettuja hyvinvointipalveluja maassamme on runsaasti. Jos työskentelet aloillamme tai opiskelet niille, sinun kannattaa liittyä JHL:ään. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenpalvelumme ja jäsenedut.

JHL on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto. Meitä on lähes 230 000.

JHL:läisiä työskentelee lähes kaikissa ammateissa valtiolla, kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa, liikelaitoksissa, yhtiöissä, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Luottamusmies ja JHL auttavat
Jos työpaikalla ns. sukset menevät ristiin ja tulee ongelmia, luottamusmiehet ja JHL:n henkilökunta auttavat selvittämään hankalia tilanteita. Liittoon kuulumaton hoitaa asiansa itse, samoin kuin pelkkään työttömyyskassaan kuuluva. JHL:n jäsenenä sinulla on tarvittaessa myös mahdollisuus oikeusapuun ja lakkoavustukseen.

Koulutus on iso etu
Hyödynnä opintopolut luottamustehtäviin, yhdistystoimintaan ja ammattitaidon kasvattamiseen. Nauti myös virkistävistä harrastekursseista – maksutta.
http://www.jhl.fi/portal/fi/opi_ja_osallistu/kouluttaudu/koulutuskalenteri/

Vähennyskelpoinen jäsenmaksu
Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. JHL:ssä jäsenmaksu on 1,33 prosenttia bruttopalkasta.

Jäsenvakuutus
JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvassa. Kollektiivinen jäsenvakuutus sisältää matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa JHL:n jäsenet ovat vakuutettuna Liittoturvavakuutuksessa. Jäsensivuilla on lisää tietoa vakuutuksesta.

Liittoturvavakuutus

Motiivi-lehti
JHL:n jäsen saa kotiinsa Motiivi-lehden. Motiivin verkkolehti on avautunut osoitteessa http://motiivi.jhl.fi/portal/

 

Antoisia lukuhetkiä ja aurinkoista kesää!

JHL-SHOP
JHL:n jäsen voi ostaa jäsentuotteita JHL-SHOPista edulliseen hintaan.

http://www.innoflame.fi/store/jhl/fi/home/

Lomaetuja ja alennuksia
JHL:n jäsenillä on mahdollisuus lomailla edullisesti liiton omissa lomapaikoissa. Lisäksi jäsenet saavat runsaasti alennuksia ja etuja mm. hotellihinnoista ja laivamatkoista, bensiinistä ja dieselistä ja vakuutuksista. http://www.jhl.fi/portal/fi/jasenyys/jhl_n_jasenedut/jhl_n_lomapaikat/

Omat JHL-sivut
Tarkista etusi – myös Omat JHL-sivut jäsensivuilta, joilta löydät erityiset jäsentarjoukset. http://www.jhl.fi/portal/fi/jasensivut/