Jäsenedut

Pirkanmaan erityisalojen yhdistys JHL ry 820:n jäsenedut

JHL tarjoaa jäsenilleen monipuolista koulutusta, seuraa tarjontaa Motiivi-lehdestä, JHL:n nettisivuilta tai JHL koulutuskalenterista.

Yhdistyksemme kannustaa jäseniään osallistumaan JHL:n koulutuksiin. Koulutuksen, majoituksen, matkat ja ruoan kustantavat JHL sekä yhdistyksemme.

Yhdistyksemme maksaa koulutuspäiviltä ”porkkanarahaa” 20 euroa/pv. Yli 5 päivää kestävien koulutusten ”porkkanaraha” päätetään hallituksen kokouksessa tapauskohtaisesti. Puolipäivää kestävistä koulutuksista tai iltakoulutuksista maksetaan 10 euroa/pv. Lähetä kurssitodistuksesi ja tilinnumerosi sähköpostitse rahastonhoitajallemme osoitteeseen maritahannele1905[at]gmail.com

Yhdistys ei korvaa pysäköintimaksuja.

Etusi Teboililla

Oy Teboil Ab jäsenkortilla saa alennusta voiteluaineista 10 %, autokemikaaleista 5 %, pesuista 5 % sekä nestekaasupullon täytöstä 5 %.

Polttoainealennukset saa liiton magneettijuovallisella jäsenkortilla kaikilta Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta, lukuun ottamatta nettohintapohjaisia Teboil Express -automaattiasemia.
Alennus jäsenkortilla on normaalisti 2,1 snt/litra.

Yhdistyksellämme on yhteistyösopimus TSOP:n kanssa

Yhdistyksemme rahaliikennettä hoitaa TSOP. Jäsenemme saavat hyvät edut TSOP:n asiakkaana.

Soita ja kysy lisää!

Yhdistyksesi yhteyshenkilö on Mervi Kallio, Tampereen
Seudun Osuuspankki,  Hämeenkatu 6, 33100 Tampere
puh. 010 254 6161, mervi.kallio@op.fi

Työväenlehden tilausta tuetaan

Työväenlehtisetelituki on lehden vuosikertatilauksesta yhdistykseltämme 40 €.

JHL:ään liittymiseen on hyvä syy

JHL:n jäsenkortilla saat useita etuja Julkisia ja verovaroin tuotettuja hyvinvointipalveluja maassamme on runsaasti. Jos työskentelet aloillamme tai opiskelet niille, sinun kannattaa liittyä JHL:ään. Jäsenenä saat käyttöösi kaikki jäsenpalvelumme ja jäsenedut.

JHL on Suomen suurin hyvinvointialojen ammattiliitto. Meitä on lähes 230 000.

JHL:läisiä työskentelee lähes kaikissa ammateissa valtiolla, kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa, liikelaitoksissa, yhtiöissä, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Luottamusmies ja JHL auttavat

Jos työpaikalla ns. sukset menevät ristiin ja tulee ongelmia, luottamusmiehet ja JHL:n henkilökunta auttavat selvittämään hankalia tilanteita. Liittoon kuulumaton hoitaa asiansa itse, samoin kuin pelkkään työttömyyskassaan kuuluva. JHL:n jäsenenä sinulla on tarvittaessa myös mahdollisuus oikeusapuun ja lakkoavustukseen.

Koulutus on iso etu

Hyödynnä opintopolut luottamustehtäviin, yhdistystoimintaan ja ammattitaidon kasvattamiseen. Nauti myös virkistävistä harrastekursseista – maksutta.

Vähennyskelpoinen jäsenmaksu

Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. JHL:ssä jäsenmaksu on 1,33 prosenttia bruttopalkasta.

Jäsenvakuutus

JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvassa. Kollektiivinen jäsenvakuutus sisältää matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa JHL:n jäsenet ovat vakuutettuna Liittoturvavakuutuksessa. Jäsensivuilla on lisää tietoa vakuutuksesta.

Liittoturvavakuutus

Motiivi-lehti

JHL:n jäsen saa kotiinsa Motiivi-lehden. Motiivin verkkolehti on avautunut osoitteessa motiivilehti.fi/

Antoisia lukuhetkiä!